Tuesday, February 2, 2010

CERITA CERITI TERKINI..

Tiada yang lebih menyeronokkan bila dapat berjumpa kenkawan dari alam maya kan.. Ooohhh sungguh gumbira hati ku ini.. Thanx a lot TULIP PURPLE kerana sudi singgah ke rumah beberapa hari yang lepas. Alkisah nya, Tulip ke rumah MAKLANG dulu. Kerana kesuntokan masa, gue pujuk jugak Ms Tulip singgah. Haah kan, semua tak puas hati sebab jumpa kejap.. Mak budak & budak2 sekali.. Apak budak pun sekali la tu.. Borak kejap je..

Ceehh posing gitu..

Brother Zharif & Baby Zariff..

Tak puas main tu, sampai dok tanya mana adik2 & baby tak datang lagi rumah kita.. Yeah, satu hari nanti kita pasti (InsyA) ketemu lagi..

Aktiviti mingguan terkini, untuk melonggarkan susun atur tulang rangka di badan kami.. Ladies2 la ni, time2 anak2 kat sekolah, sementara menunggu anak2 balik dari sekolah.. Dapat 2 game cukup la.. Lebih nanti, terkehel lak.. Parah jadinya.. Petang pulak sessi ngerja kan rumah la..

Setelah sekian lama, seronok dapat menghulurkan tenaga (menyibok kan diri) di Majlis Asyura, lepas pada kelas ugama kat surau.. Khamis, 2 minggu yg dulu... Dapat 3 kawah = 2 kawah Asyura Utara + 1 kawah Asyura Terengganu.. Utara & T'ganu, saya suka asyura.. Tak kira la datang dari mana pun.. Yumm yumm... guulllppp... sodap tak terkiro...!!

8 comments:

sya said...

Kak sya suka Asyura selatan.. hak Ganunya memang tak leh masuk ler

pB said...

suka syuro klatae lar ...
sero repoh n daging ....

aintsuperwoman said...

phewwwitttt...Mulan main bowling pakai macam gambar tu yeee...hehehe

QueenJah said...

Salam Mulan...
heheee mula tu ingatkan dodol...
asyura rupanya..I cuma boleh jalan selatan punya jer...(tekak kuno hee)

amor - QJ.

♥peachkins♥ said...

dropping by here...

MamaFaMi said...

Memang bestkan dapat jumpa member alam cyber di alam maya. Sometimes she/he turned out to be how we had potrayed them to be, tapi at times, it's the opposite.. tu yang baru gempak tu! Hahaha...

Pak Man laksam said...

Seronok jumpa Tulip ya....
Dah besar dah anak dia tu.

MULAN said...

kak sya: saya makan semua.. dulu tak kenan yg utara tapi dihulur2 orang, hantam jugak bermangkuk2..
***
pb: hok kelate srupo hok ganu jugok raso nyo...
***
asw: phewiittt... kalau le ada hari khas utk ladies je, mau jugak gitu.. hahaaa..
***
qj: yg selatan mcm bubur kan, saya makaaaann jugak.. yumm..
***
peachkins: thanx my fren..
***
mamafami: betol tu... bila nak jumpa chef mamafami ni pulak..
***
pakman: seronok jumpa.. dari dulu tengok anak tulip kecik je, skrg dah besor..