Sunday, October 4, 2009

TRAJEDI RAYA...

Takde la beraya sakan pun.. tapi ini lah kisah nya... (intro citer raya aidilfitri 2009)..

Selipar kesayangan yg dihangkut dari Vietnam 2 tahun dulu, cacat jadinya beraya sakan di Taiping..

Yang ni pulak cacatnya semalam, balik beraya di Bukit Mentok, Kemaman... walaupun murah hergenya.. tapi jasanya amat lah banyak tak terkira... Masih beraya kah semua..??? Raya tahun ni, untuk saya ada yang suram, ada yang girang...

14 comments:

silversarina said...

OOOOOoooooooooooo , beraya ke bukit mentok tak singgah pun ekkk (nak marah ni ), kalau tak boleh bagi pinjam selipar akak .... akak pun beraya 3 buah rumah semalam .... hihi.

aint-super-woman said...

rasa2 boleh repair kat cobbler tak? ke nak buang je, andddd....beli yang baru ! hehehe

Ajzie said...

wahhhhhh raya sampai koyak sandal tuh. raya sakan tuh......hihihi..

Takper2 pas nih beli cologs capa buaya ajeee sure taham lasak....

p.s
salam lebaran ..maaf zahir dan batin

QueenJah said...

eh, ingatkan yg putih tu dah jadi ajaib! dari dua jadi tiga!!ehee

tu tak sakan tuu...sakan kalu ntah camner gaknya kan? ahahaa

cikMilah said...

Nampak macma repairable - hantar tukang repair nanti OK balik la.. sayang tu, cantik lagi.

zino said...

nak salahkan siapa ni kasut tu ke tuan yg pakai kasut tu hehe.. ada pertambahan beban kot hehe

Ainur68 said...

Confirm Raya sakan! Kasut pun surrender...hahaha ;)

maklang said...

bukit Mentok yang jauh dah sampai...rumah kita yang dekat tak sampai2..kecik ati...

Abang Long said...

Alahai ... udah dekat dengan rumah Kak Silver dan Maklang dah tu .... hik hik hik ...

Raya kali ini Abang long pakai selipar lain pasang, supaya tak kena curi di Masjid ... hehehe

Mama Rock said...

oh..dia mintak beli yang baru local made la pulak...atau pun dia suruh pergi balik kampung vietnam shopping semula :)

en_me said...

raya sakannns.. ammvoiii

pB said...

salammmmmm

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

鐵板豆腐Fay said...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍