Saturday, September 19, 2009

TAQABBALALLAHU MINNA WA MINKUM.. & MAAF ZAHIR BATIN

JALAN TEPI PAYA,
JUMPA IKAN PATIN,
SELAMAT HARI RAYA,
MAAF ZAHIR BATIN..

Dalam diam2, pejam celik, pejam celik.. dah nak raya kan.. tapi sedih sebab bulan yang mulia ini akan pergi seketika nanti.. Moga amalan kita diterima dan kita semua dirahmati selamanya..

Kami dah awal lagi cabut dari Kerteh.. hubby ada meeting kat Pullman, Putrajaya.. 16-17 September.. Baru bukak hotel & resort ni, cantik aahh tepi lake, tapi masih belum sepenuhnya siap, so toksah pening la bunyi drill & habuk sana sini.. Periksa OTI 5 dah abis (saja je JPN buat periksa sama budak UPSR, T'ganu kan banyak periksa..) Alkisah cam biasa, ponteng aahhh anak2ku.. Abis meeting, petang Khamis, kami terus cabut ke Taiping, umah mak in law ku... My mak pi Mekah, balik Raya ke 2, so balik Taiping dulu laa.. Alhamdulillah, jalan amat smooth, orang belum gaduh2 nak balik lagi.. Ada gak ngantuk, laki bini ni berhenti kat R&R Behrang, tido 1/2 jam.. Takde apa nak kejar, keselamatan lagi penting..

Malam tadi siap Kek Buah Kukus ni, (tapi ni gambor copy paste je).. kukus senang sebab gerenti tak angos.. Takde la stress nak raya kan..

Hari ni lak, siap Carrot Cake.. daku kukus jugak.. resipi suruh bakar, tapi oven tenat laa.. hospital tutup nak antor beiki.. (ini gambor pun copy paste dulu..) Belum rasa sebab belum bukak pose.. Tapi pasti OK sebab tak angos, tu la yang saya sokmo takut.. kek angos..!! Rasa & rupa lain kira, janji ada rasa.. Itu polisi, misi, visi saya kalu masak.. Janji ada rasa, presentation kalu ada masa je laa.. kasi selet sana sini.. So, esok Raya kan.. Kalu ada kelapangan, ziarah lah kaum keluarga yang sudah lama tak kita temu itu..
"MAAF ZAHIR BATIN, MAAF ZAHIR BATIN.."

13 comments:

::ADleez:: said...

SALAM LEBARAN UNTUK KAK MULAN SEKELUARGA.....MAAF ZAHIR N BATIN....;)

psttt>>>klu mkn rendang...ktpt..lemang..ingat2 la kami di sini.....

JHaZKiTaRo said...

SELAMAT HARI RAYA KAK MULAN.. SORRY SGT TAK SEMPAT NAK SINGGAH TGANU CUTI NI.. INSYAALLAH BULAN DEC NANTI LAA PULAK YE KALAU TAKDE ARAL MELINTANG.. HIH.. KIRIM SALAM KAT FAMILY.. KIRIM SALAM KAT FARIS SEKALI.. DIA DPT HOSP ALOR SETAR KAN??

Neeza Shahril said...

Selamat Hari RAya Mulan... maaf kan segala salah silap neeza, terkasar bahasa, terkecik hati ke..

apa-apa pun, kek carrot tu nampak sangatlah sedapnya... :))

dhamizah said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri to u & family.

Mama Rock said...

mulan, seronok beraya? salam aidilfitri dan maaf zahir batin.

Ainur68 said...

Selamat Hari Raya...wah, cabut awal yer Mulan. Bila nak buat open house?
Hehehe....mcmlah akak ni nak turun ke Kerteh.

Abang Long said...

Salam Lebaran.

SELAMAT HARI RAYA.

Jangan lupa malam ini ... di Blog Abang Long :)

en_me said...

salam aidilfitri maaf zahir bathin dr me wat akak mulan ittewww..

Abang Long said...

SELAMAT HARI RAYA.

Tolong jawab soalan ini. APAKAH KUIH ATAU JUADAH YANG PALING DISUKAI SETIAP LEBARAN ?

TERIMA KASIH :)

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

ruru said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

鐵板豆腐Fay said...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區