Wednesday, May 27, 2009

HAPPY HOLIDAYS...!!!!

Holiday..!! Yey yey yey..!! Hari ni dah cuti anak2 ku..!!! Kids ponteng 2 days, dah habis exam. 2pm will shoot off to Tronoh, Perak.. via Batang Kali maybe..

Hubby ada meeting di sini esok (Khamis).. will spend a nite @ Clearwater Golf & Country Resort, near Kelly's Castle, Perak... maybe..

Next to KL.. will spend a nite at my sister's place.. Botanic Garden, Klang.. as always..

Friday afternoon to Tg. Gemok, Rompin. Might spend a nite there. Saturday 6am.. to Pulau Tioman, accompany Zharif, ada scuba rangers camp.. 4 days 3 nites in Tioman..

Tuesday afternoon.. to Singapore (maybe) or any southern part of Malaysia.. sebenornya Tipah nak pi Nilai & Melaka, takde respond lak.. Ada sales kat SG kata hubby, nak pi makan Sup Tulang Merah Menyala kat SG.. OK gak. Tipah buley jengah Kak Elle.. OK Kak Elle... harap jadi la trip to SG..

From SG to Jerantut, on Saturday ada wedding cousin.. will spend a nite @ Jerantut Hill Resort.. harapnya doghian dah mekar setaman.. Uncle Tipah kawin dengan anak toke doghian.. tempoyak free beb.. eh eh.. mertua Tipah pon ada kebun doghian.. sewonooookkk nyaaa..!!

Dari Jerantut, Ahad tu pi KL. Dok one nite, subuh2 Isnin tu, flight pi Vietnam.. balik kampung Saigon @ Ho Chi Minh City, jumpa sedara mara, sahabat handai, rakan taulan yg telah ku tinggalkan.. sampai Khamis je.. pastu round2 KL ada wedding... Sabtu balik Kerteh.... InsyaAllah... jangan Tipah tertonggeng lepas cuti dah le..!!!

16 comments:

silversarina said...

Amboi cik Tipah...bejalan sakan deme ye...dari bandar ke kampung, ke pulau ke seberang laut... .kini Tipah tersenyum riang selama 2 minggu.... Tipah tidak tertipu lagi....hahahahahah.


Safe journey babe !!

maklang said...

Kalau tipah tertonggeng camana?


bangun sendri laa eh...


enjoy tipah..jangna tak enjoy!

KAMATO said...

Amboi... berjalan sakan tu

Kak Elle said...

waduh banyak nya tempat nak rounding ke utara,ke timur,ke selatan...

ok contact me kalau jadi mai sg beli keropok ikan tamban ye?

en_me said...

ammvoiii.. akak tipah sakannns tewww

Neeza Shahril said...

syioknya!!! padat betul schedule..
memang terisi betul la school holidays budak-budak tu kan...

nak la ikuttttt!!! hehee..

ZLAA said...

Wah..banyaknya plan.. Happy Holidays Mulan..

sya said...

Eh Tipah, di hari Selasa samalah kita berada di Pulau Singapura (kalau Tipah jadilah). Kak sya dr Sabtu hingga Rabu di sana

oldtown~Smell the Roses said...

Mak Aiiii...
Akak,
Berjalan bukan stakat satu malaya tu! Betul2 qada' ni.hihi...Selamat berjalan2!

zany said...

amboi tipah, bukan main lagi ye, makan angin sungguh, enjoyyyyyy

simah said...

wah...tipah memang akan tertonggeng enjoy la!!

terima kasih for the goodies... dah sentai some dah pun!! wah tak sangka ada lagi stok vietnam kat tangan u yek?

i dah dipeluk dah oleh mak lang.. now we r sending kisses in the wind for u n family.. terima kasih yea :0)

arsaili said...

salam..wahhhhhh berjalan sakan..happy holiday....apa best kat saigon..kasi la tip...ahaha

zino said...

selamat bercuti... banyak agenda tu hehe

Ummi365 said...

agak2 hari ni tipah kat mana ya? ke masih kat sg lagi.. ke dah sampai jerantut hehehe.

Mama Rock said...

oooh, tipah balik kampung ya...kalau tipah tertonggeng lepas cuti pun apa salahnya, janji dah puas berjalan :)

MULAN said...

TO:

KAK RINA
MAKLANG
KAMATO
KAK ELLE
EN_ME
NEEZA
ZILA
KAK SYA
OLDTOWN
ZANY
SIMAH
ARSAILI
ZINO
UMMI
MAMAROCK...

memang cuti enjoy, tapi lepas tu tak tau la camna...

thanx for all the comments..