Thursday, May 7, 2009

HAPPY BIRTHDAY ANAKKU..

Jemputan ni khas untuk kenkawan kelas 3 Naim je...
7 May 2000, Zharif lahir ke dunia. Hari ni genap lah dia 9 tahun. 5 minggu yang lepas buat birthday Marsha di sekolah nya. Hah, ni time abang lak tuntut. Penat dari kenduri kawin last weekend masih terasa, namun atas permintaan anak, ku gagah kan jua.. Itu lah namanya IBU...

Hah.. buat lah kek se-sempoi nya. Apa2 yang ada kat dapur tu lah.. Kek tu jugak yang dimintak, deco je yang lain sikit dari adiknya..
Pi terjah kelas Zharif masa rehat petang tadi.. Tu cikgu kelas Zharif, Cikgu Sharifah Rohani, helpful & dedikasi orangnya..

Ni lah antara menu yang saya godak kat dapur, Pizza, Muffin (takde gambor) & Mihun Goreng Siam (pun takde gambor sebab tak sempat bangat)..

Party pack.. dah jadi trend sekarang ni. Tapi sebab ada balance2 birthday Marsha tu hari, tambah sikit & buat le sikit2.. Di dalam bakul Vietnam kesayangan ku.. Ada 8 saiz tu tau, pelbagai color...

19 comments:

Kak Elle said...

Happy 9th birthday Zharif dr aunty ye tapi present takdo...hehe

::ADleez:: said...

happy birthday zharif...semoga panjang umur+murah rezki+jadi anak soleh!!

Zek Zek said...

wahhh i like the cake. Colorfulnyerrrr.....

Happy besday zharif!

Ajzie said...

amboiiiiiiiiii bakul kesayangan lagi...

Happy besday zariff.

zany said...

happy birthday zharif, moga panjang umur, murah rezeki dan menjadi anak yang soleh.

zino said...

selamat hari lahir zariff...semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan..

hadiah minta dengan mama ya hehe

silversarina said...

Happy Birthday Zarif !!

Pizza tu sungguh menyelerakan... yummyyyy.

maklang said...

patut semalam maklang dok teringat...besday sape ye...patutlah lupa...umur ku jugak meningkat....he..he...

happy besday zharif..nanti hadiahnya menyusul. InsyaAllah...:)

Mama Rock said...

happy birthday zharif!!!

mulan, my time on party pack ni dah over...sekarang kena control lak party teenagers...scary!

Raudhah HQ said...

kak....cantik keknya...nak order boleh??? hua hua hua...nway HAPPY MOTHER'S DAY to you...muah muah muah...

arsaili said...

salam..happy mother day...may ALLAH bless u

Mother love is the fuel that enables a normal human being to do the impossible. ~Marion C. Garretty

Cat Cat said...

Happy Birthday to Zharif. Kek sempoi2 pun nampak sedap Kak Mulan...

Next time letak gambar mihun goreng siam ya... My favourite mihun goreng.

pB said...

sedap nyer kek


moga jadi anak yang soleh

ingat tu

aNIe said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY buat Zharif...semoga dia membesar menjadi anak yang soleh dan membanggakan Mulan dan keluarga....

Bertuah zharif dpt ibu yang rajin buat kek...

MULAN said...
This comment has been removed by the author.
MULAN said...

TO:-

AUNTY ELLE,
AUNTY ADLEEZ,
AUNTY ZEK ZEK,
AUNTY AZIE,
AUNTY ZANY,
UNCLE ZINO,
AUNTY RINA,
AUNTY MAKLANG,
AUNTY MAMAROCK,
AUNTY RUDY,
UNCLE ARSAILI,
AUNTY CATCAT,
AUNTY PB &
AUNTY ANIE...

THANX FOR THE WISHES... THANX AGAIN..

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

ruru said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優