Sunday, August 3, 2008

JOM HEBOH HEBOH..

Haahh.. on the way back to Kerteh yesterday... saja2 nak jengah dari luar Padang MPK, ter & tersekat dalam traffic kereta2 yang nak pi Karnival Jom Heboh.. Ha ha, bebudak ni dah nampak itu belon & itu "little playground".. Terpaksa & terpaksa la singgah kejap..


Mak & ayah nya hampir rentung walaupun 10 minit tunggu ni..!!!


Oh my.. there's another one..!!!!

Though he's down with fever, he challenged himself to be up there with other kids..!! Bravo Zharif..!!! Prrgghh, punya lah lama..

Marsha wanted to join the TV3 Kids event but unfortunately she's too little.. Spotted this guy (artist kan) among the hosts & guys in that arena.. Saw him in a programme in the TV, spent few days & nights living with unfortunate family in a remote area, masuk hutan cari buluh & kayu2. Wallaa... tabik la coz dia nak buat tu.. unlike some artist yang lawa2 tapi... segan kot..

Sebenarnya nak heboh kan yang ni la... Mall yang dah bertahun2 pembinaannya ni, akan di lauch oleh Tan Sri tak lama lagi. Harap2 bukak le sebelum puasa nanti. He he.. will be tempat lepak saya tu... syok nya, syok nya..!!! Almaklum la, Kerteh ni kan takde shopping mall...

Maakkk ooiii... ada Toys R Us..!!!! Hek eleeehh, camno ni..?? Auukkk, auuukkk... adooii..!!!

7 comments:

manje said...

salam

'little playground' tu memang la tarikan utk kanak2 terus 'melekat' kat Jom Heboh tu eik??? hehe alamat tak leh gerak ke mana2 la ibu ayah dorang tu... :)

Neeza Shahril said...

tak tahu kenapa, neeza memang tak suka dengan Jom Heboh ni.. dah la panas.. barang2 jual tu sama aje tiap2 tahun..
lepas tu orang ramai bukan main.. kalau nak pergi, kena lah parking jauh2.. letih laaa..

ada mall baru kat kerteh?? wah wah.. lepas ni orang Cukai pergi Kerteh la pulak.. hehehe..

Kak Lady said...

Mulan...heheheh...shopping lom bukak lagik dah plan nak pergi ye...hehehehe..

Ajzie said...

wahhhhhhhh anak2 saya tentu seronok ni kalau dpt main kat situ tuhhhh...

maklang said...

jom pi shopping...macam banyak $...he..he..

tak silap opening will be 18th aug ni..

MULAN said...

manje: habis masa kat situ je.. round sekali, beli air & balik..

neeza: eiiyy.. memang la malas nak pi tapi sebab playground tu kat entrance je, masuk la kejap. tak sampai 1 jam pun kat situ..

ya ya.. orang cukai kena datang kerteh pulak..

kak lady: oh kak lady, seronoknya dapat window shopping.. ha ha..

azie: tu la, kesian kat depa ni je. nak rentung rasa nya..

maklang: jom jom jom.... kita nyibuk2 masa depa nak launch tu..

Pp said...

mulan...:-)

insyAAllah...10hb nanti najk heboh2 kat t'ganu kejap...hehehe...
kami akan bermalam di KT.

Pp