Tuesday, August 5, 2008

ANOTHER HISTORY

YES..!!!! Today in history..!!! Last week dok neman kan kawan, As nak belajar RE dengan Maklang. Puas Maklang & As pujuk, ajak belajar tapi saya malas, sebab keras tangan. Dok pot pet je last week tu. Cikgu disiplin kan. Hari ni sambung lagi, teruja pulak nak try. Dah berkali2 Maklang dok hulur ribbon & jarum, last2 saya pun sambut.

Ini lah permulannya...
Ini lah hasilnya kerja tangan saya.. TODAY IN HISTORY...!!! Tangan tak keras... yahuuuu..!!!

Ini hasil kerja As, yang pertama. Cikgu kata cantik...

Hari ni As belajar buat bunga ros.. eiiyyy takut nak try.. next time la..

Ini lah kerja 3 Mak Dara Pingitan... Cikgu & 2 anak muridnya... Ha ha.. yang banyak tu Cikgu punya lah. Anak murid punya 2 ketul je, terselit di celah2 bag telekung & peralatan RE tu.. kuang kuang kuang...

UNTUK PERHATIAN SEMUA : Bag Telekung tu adalah untuk dijual.. Kelas RE juga akan diadakan sekiranya cukup korum, minimum 4 pax..
Sila contact Maklang..

8 comments:

Kak Elle said...

woi mulan nnt dah pandai buatkan kakelle lak ye?hahaha

Faizah said...

Ha...cantik dah tu...nanti buatkan satu untuk I..hehhehe

goboklama said...

ihhh,jauh sangat,kalu tak mesti dh join :(

Pondok Al Imran said...

Salam, kira menjadilah jugak keras tangan tu, cantik apa, nampaknya akak kena joinlah jugak kelas RE ni nanti

Neeza Shahril said...

aha!! lepas ni boleh buat business lah pulak kan.. hehehe..

cikMilah said...

ni..ni ...ni yng jeles ni....he he heh.Cantiknya kerja first timer..ada bakat ru.. keep it up...

ADleez said...

ermm kak...kenan la plk tgk beg tu...brp regenye?? klu blk msia nanti nak contact sape utk beli??

MULAN said...

kak elle: boleh aje, tapi tak tau la bila dapat siapnya.. ha ha, tangan ni keras kan..

faizah: he he.. boley, boley aje, lepas saya lulus dgn cemerlang lah..

goboklama: nanti maklang bikin class weekend tau. jom la join.. bukan jauh sgt kl-kerteh..

ibusara: jom jom join..

neeza: waahhh.. jauh lagi perjalanan nak amik order ni.. kuang kuang.. pegang jarum pun terkial2..

cikmilah: he he.. jarum dia bapak la besar nya.. berpeluh nak cucuk ke kain..

adleez: h/bag vietnam tu ke? rm60-90.. takde masa nak amik gambar satu2.. nanti yek.. boley email je..