Monday, June 2, 2008

HOLIDAY IN SINGAPORE..!!

Yey yey.. now I'm in Singapore.!!! Ada SALES but dunno what to buy..!!!! Met Kak Elle yesterday.. she is such a lovely kakak..!!! Thanx for everything Kak Elle..!!!!

12 comments:

Neeza Shahril said...

bestnya pergi S'pore..
neeza dah tengok blog kak elle..
nampak mulan and family..
you're still young rupanya!!

Kak Elle said...

tumpang lalu....

neeza mmg muda lagi mulan ni dan slim ni yg bikin saya jeles sekali....hehehe

Mulan I should thank you for making time to come and visit...love all of you and the kids are cute and I am happy they love what I bought for them ... good choice kan?

Enjoy your stay till it lasts ya.

ZLAA said...

Wow.. Singapore. Went there last 1995. Ages ago. Hopefully balik ni nak pergi jalan-jalan Singapore lagi. Did you go to the Sentosa Island?

Cat Cat said...

Mulan,
Ada Sales kat Kota Singa??? And dunno what to buy? Aduh Mulan, ini kalo Cath, shopping sakan lah cerita-nya... Glad to know you had a good time with Kak Elle.

Neeza Shahril said...

tumpang lalu..

kak elle... tu la pasal.. tengok gambar.. putih melepak.. comey lote... :))

betul mulan kannnnn....

Lollies said...

wei hey hey. kat singfapore rupanya dia. and yayy dapat tengok mulan. comel sekali :D

MULAN said...

neeza: alamak takde la muda sangat.. punya la besor gambor tu.. malu eh..

kak elle: muda & slim??? kak elle ni bikin malu la.. thanx for everything ya. seronok betol jumpa kak elle..

zlaa: mesti pi la sebab tak de nak shopping. tadi pi snowcity & science centre.. memang seronok.

cat cat: dunno why la this time, sebab geram takde size la.. too big & too small semuanya.. eeiiyy sakit jiwa..

neeza: putih sebab pakai byk whitening cream tu. asalnya tidak pun.. he he..

lollies: aiyaaaa.. kak elle sudah promo saya lebih2.. malu eh..

maklang said...

seronok jalan2....

nanti maklang pun nak pi jalan2...kat depan rumah je...he..he..

arsaili said...

salam..seronoknya bershopping..nanti jumpa akak kat KT..next month k

silversarina said...

bestnya jalan-jalan di singapore , nak-nak jumpa queen L tu, memang baik kakak tu.


have fun !!

MULAN said...

maklang: takpe, takpe.. nanti dah boleh jalan jauh2 tu, tak terkejar pulak paklang..

arsaili: mari mari.. visit terengganu 2008..

kak rina: memang la kak elle tu baik sangat orang nya..

Ajzie said...

wahhhhhhhh.. naper tak singgah di Johore..