Thursday, May 22, 2008

SELAMAT BERCUTI..!!!

Kejap saja masa. Esok kami di Terengganu, Kelantan & Kedah mula cuti sekolah. Yahuuuu..!!! Tak yah bangun pepagi prepare breakfast & abis masa atas jalan, hantar & amik anak kat sekolah. Now buley bangun lambat sikit (banyak pon takpa daa...). Ni cuti mana nak pi ni..??? Ops.. ada cousin's wedding in Teluk Intan. Then kena balik Kerteh hari Isnin coz hubby keje.

Ni signboard dah lama tersergam, tapi tak siap2 jugak..

Main entrance dari main road..

Gambar dari sisi.. cepat la ooiii.. kata nya ada tempat mem-Bowling la.. bla bla bla.. actually we were here for 2 months in 2001. Masa tu dah earth clearing, tapi jam ni tak siap lagi puunn..

Dari ______ Mall to rumah saya.. main road ni..

Kena kasi salam kat Pak Guard dulu..

Lepas Pak Guard kasi lalu..

Ni lorong rumah saya... meh la.. cuti kat sini.. Indah kan, tak de traffic woooo...!!!

8 comments:

-akuni- said...

Begitu tenang sekali pemandangan nyer... best lah cam tu...

Kak Elle said...

alamak mulan you invite I dah you pulak nak gi holiday.....kerteh here I comeeeeeeeeeeee

ummu asiah said...
This comment has been removed by the author.
ummu asiah said...

Mulan...kat situ ke tempat tinggalnye..

Logo KL@@ terbentang kat signboard projek tu(betul tak)..if tak siap cepat bikin malu saja la..ye tak..my husband kerja wth KL@@ since 1993..tapi dah berhenti baru last year..ada la masalahnya kat situ tu..best la if dah siap that projek, tak payah melangkau ke kuantan lagi kan..really missd going there..used to go to KT selalu gak dulu when husbnd keje dgn KL@@

Neeza Shahril said...

macam pernah tengok aje post guard tu.. kat kuantan ke tu??

bestnya nak pergi jalan2... selamat bercuti...

arsaili said...

salam..besnya..next month mungkin nak ke KT

MULAN said...

akuni: meh la sini..

kak elle: mari.. mari.. i'll be waiting..

ummu asiah: he he.. sini la baiti jannati... meh la jalan2 sini..

neeza: kat kerteh ni. tu la, thot of inviting u for tea etc.. tapi dah terlepas la pulak. salah budget masa..

arsaili: singgah la kerteh ni..

Neeza Shahril said...

takpe, next time kita jumpa... suspense ni sebab tak pernah tengok muka mulan... hehehe..