Friday, April 4, 2008

QUEEN BEE... BUSY..


Busy la lately.. homework anak2, mak ada kat rumah (kena masak proper la sikit), house chores yang tidak pernah nampak akan kekurangannya, keluar masuk rumah sebagai supir yang teramat bertauliah dan seangkatan dengannya... (bagi tugasan2 Queen of the House..!!!)

Tambahan kepada kesibukan yang tertera di atas, dok update blog anak2.. untuk tatapan kenkawan me-rey-ker di mana jua mereka berada.. terutama yang telah ditinggalkan di bumi Ho Chi Minh itew..!!



myspace codes

6 comments:

silversarina said...

Dalam banyak-banyak queen, queen of the house yang busy buat kerja tak pernah habis....

Have a good day to you too !!

-akuni- said...

Betul tu saya sokong, Queen yang lain mana ada buat kerja, bagi arahan aje...

ladys said...

Mulan...memang kerja 'supir bertauliah' untuk anak2 ni...memang terasa penatnya...keluar masuk kereta...tolak utk bukak gate...tolak untuk tutup gate...keluar kereta...masuk kereta...penat tua...

Ajzie said...

hihihi.. saya pun samaaaaaaa..

Kak Elle said...

kerja mulan nanti mak nak makan seap2 tu....hehe

oh bz ye mmg betul housework is never one kan?dulu saya macam tu juga tapi semenjak ada pembantu beres semua nya dia buat:)

MULAN said...

kak rina: kalau dekat, senang kita boleh pool ke, masak sama2 ke.. he he..

akuni: patut la ramai kawan saya keje opis, sbb tak tahan buat keje rumah..

kak lady: kesian pulak dgn kereta tu, kalu dia boleh cakap, mesti meraung punya. sejam sekali dok kluar..

azie: ya la kan. jom kita bikin queen bee's club.. ramai tu..

kak elle: nasib mak tak cerewet. senang sikit, masak lauk budak2 pun, dia boleh makan.. dia dah balik kuantan, rasa sunyi pulak..