Tuesday, December 4, 2007

HECTIC WEEKEND..

Been busy every single minute dah lately ni.. mak, bapak, anak2 sama naik je busy dengan agenda masing2.. tak layan nanti, kesian la pulak... Been waiting to go all around the city... shopping during the weekends, tapi busy la jugak dengan birthday party yang tak habis2 ni.. Went to Arikhta's b'day party, Marsha's classmate. Nanny cuti on Sundays, so mak bapak ni la yang kena tunggu..

SUNDAY, 2 DECEMBER 2007...ARIKHTA'S BIRTHDAY PARTY

B'day girl shy2 je, yang lain tu pulak over the river..

Marsha, Axia, Eloise & Arikhta..

Maxim, Marsha, Benjamin, Irfan & Zharif..


*****************

SUNDAY, 2 DECEMBER 2007..
ANNUAL TERRY FOX RUN FOR CANCER RESEARCH..


Starting point dekat dengan rumah, sonang je la nak pi.. but tak leh la nak lari. Edward came for sleepover last weekend. So ada extra sorang, gotta cycle la kami.. nanti kalau lari takut hilang pulak anak orang ni. This year paling ramai la, thousands join this charity run. Company2 pun banyak sponsor...


Zharif's 5955..



Makkkkk aaiii.. ramai nya manusia..!!



He he.. sebab cycle, kena la kami dok belakang2 tu je..



Alhamdulillah.. the weather was so nice....


SATURDAY, 1ST DECEMBER 2007...

Sending off Kak Maggi.. tapi tak pi Airport la sebab banyak hal tak settle lagi.. sedihnya laa.. We've been together for nearly 6 years now.. Salute betol dengan kakak ni. Anak 6 = 5 sons & last sekali dapat la rezeki anak pompuan.. Ini toke kuih, tangan tu macam food processor, mixer etc.. anak2 ramai, lain2 selera but still manage to cook ikut selera anak2... pagi, petang, siang, malam... Ini la antara my cooking, baking sifu.. Gonna miss u Kak Maggi...!!! Pandai nyanyi pulak tu. Pernah masuk Bintang RTM (zaman Jamal Abdillah) tapi tak boleh pi second round coz bawah umur..!!!


She's so helpful, generous, kind.... all will miss her..



PHOTO OF THE YEAR...

7 comments:

maklang said...

sibuknya dia...relax laa sikit, kang balik sini, demam pulak! tapi pastinya demam unpacking pulak lah lepas ni!

Kak Lady said...

Mulan...dah siap2 nak balik sini ke?...Salute lah kat kak maggi tu...kak lady ni ada 3 org bujang yang besar pun penin dibuatnya...

MULAN said...

maklang: dah tak leh nak reverse dah ni. cekup je la mana dapat nanti. tu la, rasanya nak bawak bag baju je nanti.. nak pack yg ni pon tak perabis lagi, dok ingat nak unpack tu.. huwaaaaaa..

kak lady: tak siap lagi la kak lady.. tak tau la. dok sedap tengok orang pindah, bila tiba time sendiri, baru tau langit tinggi rendah..

ajzie said...

Selamat kembali

cikdinz said...

lepas sorang, sorang balik yeik...
semua nak pulang ke tanahair memasing.dah puas merantau...

Kak Elle said...

wah busy nya mulan kalah pak menteri...hahaha

looking fwd to your coming home baru bolih buat plan trip to kerteh...nak buat macam my nescafe 3 in 1...jumpa maklang,rina jordan and mulan oh mulan...

MULAN said...

azie: meh la tolong saya kemas barang ni..

cik dinz: ya ya.. meh balik msia ramai2. hujan emas rantau orang pun, tak sama dengan tanah air sendiri..

kak elle: yes yes, kita kasi rock itu kerteh..!!