Saturday, November 17, 2007

FAREWELL DINNER...

Last nite, my frens organized a "FAREWELL DINNER" for my family & 2 others who'll be leaving soon at Equatorial Hotel. Kak Maggi & family will move to Qatar and Kak Wan back to KL. Lambat pulak la kami tiba as hubby kena attend another dinner earlier at Independent Palace hosted by the company's customer. Alhamdulillah tak de la lambat sangat.. These are few shots taken during the gathering, ishh ishh geram betol tengok quality gambar ni.. Sony Cybershot ni memang nak kena trade in lah !!! Ni kira community syarikat induk & rakan2 se-kaum je kot. Kawan den ramai lagi, utara, selatan, timur & barat.. Gonna miss them so much.. Thanx guys for the wonderful dinner, makan sikit je sebab kenyang berborak bagai nak rak.. Sedih la pulak..






12 comments:

Kak Elle said...

Farewell..so long..good bye..sob..sob..sob

Eh I recognise someone in the picture at last....hahaha... cantik baju bolih pinjam?

Lollies said...

waaah besar-besaran farewell ni.

mesti rasa sedih gak nak balik kan? walaupun gembira nak balik ke malaysia tapi nak tinggal kawan yang lama dikenali di luar negara, terasa gak. sebab kawan-kawan bagaikan saudara di tempat jauh.

happy for you

maklang said...

jangan sedih2 sangat..kang puas pulak nak mop lantai sebab airmata bercucuran!

selamat kembali...

nanti hubby kerja kat syarikat laut ke darat?

Ajzie said...

Selamat kembali.....

Mulan yg bertudung putih tuh ker?

pB said...

Mana satu Che Puan Mulan ..??

pB said...

Mana satu Che Puan Mulan ..??

cikdinz said...

ingat jasa mereka sampai bebila kan...
bila sampai kl...

simah said...

semua dok tangkap anggun wei!

mesti sedih yek nak berpisah dengan member? tak pa... selamat pulang ke tanah air...besar betul majlis farewell ni.. lucky you!

MULAN said...

kak elle: ya ke ada, tak de lah..

lollies: exactly..!!

maklang: hubby bukan org minyak. dia org petchem. vcm kat border paka tu kan, sentiasa di darat..

azie: tudung putih ke??

pb: cari la.. takde kot..

cikdinz: mesti la ingat. dulu keje kita organize farewell orang, bila time kita, sedih nya la pulak. nasib tak leleh..

simah: takde la besar pun majlis, sbb 3 org nak cabut serentak, sekali harung la tu. tempat biasa lepak once a while, hotel malaysia kan.. kids yg had fun sakan, siap menari lagu2 hindi lagi. kena paksa karoke, daku lari...!!!!

Ibu Sara said...

Bawalah balik banyak sikit barang buat jual kat Kerteh ni, like alas meja, cadar ke, baju kurung ready made, (from Hong Anh), frame gambar yg dibuat dr kulit telur bolehlah kita beli nanti. Masa pegi dulu, tak sempat nak shopping sangatlah

Kak Lady said...

Mulan...saat2 macam ni lah macam2 perasaan datang melanda kan?...sedih.. happy...sayu...

Selamat kembali ke tanah air...

Anonymous said...

ibu sara~ maaakkk, takut my kontena dah excess!! tak muat dah nak bawak balik barang dagangan. will see how, kot2 ada ruang2 kosong nanti ya..

kak lady~ tq, tq... moga kita bisa bersua nanti kan..

MULAN