Tuesday, September 11, 2007

HAPPY RAMADHAN...



MAY ALL YOUR PRAYERS BE ANSWERED
ON RAMADHAN AND ALWAYS...

(I've been very very busy with Plant Management Conference.. company hubby yang buat, with nearly 300 pax from Malaysia & other parts of the world, participants & se-angkatan dengannya... Dok keje ngalahkan orang yang keje, 6am to midnite.)

17 comments:

Kak Elle said...

Selamat menyambut bulan yg mulia juga Mulan.

wah asyik sibuk aje ni dapat gaji tak?hahaha

Kaklong said...

salam Sis,

mohon kemaafan dan selamat berpuasa sefamili di perantauan.

wah..busy kakak kita, go sis mulan go :D. jgn sampai x sihat udahlah..nak pose ni.

ZLAA said...

Selamat Berpuasa buat orang di sana? How's puasa there? How many hours?

Mama Rock said...

salam ramadhan to you and family, mulan

goboklama said...

selamat menghayati Ramadhan al-Mubarak utk Mulan sekeluarga. Ya,just curious to know how is puasa at that side of the world :)

nurazzah8 said...

salam Mulan, sibuk, sibuk juga, tapi jaga kesihatan diri sendiri tu... al-maklumlah sekarang nih bulan ramadhan... bgmn puasa di sana???

MULAN said...

kak elle: memang la charity work ni ha. tapi sebab buat kat sheraton hotel, bab2 makan tu syiok la.. HAPPY RAMADHAN TO U TOO..

kaklong: selamat pose & maaf zahair batin jugak.. conference habis betul2 before pose, 1st & 2nd day pose tu, saya tido bagai nak rak. replenish sleeping hours yg dah ter-lepas. penat gielr la..

zlaa: selamat pose to u too.. sini kurang 1 jam dari msia & s'pore.. best kan..

mamarock: selamat pose to u too.. tak de join conference kaa??

qist: macam kat msia jugakpose sini. but now raining2 la, so syok la sikit. and, kami bukak pose awal 1 jam dari u all..!! i jam je la..

nurazzah: selamat pose.. ok dah tang ni. dok lepak kat rumah je dulu this week. next week kami pompuan2 start tadarus ramai2 la, sambil2 tafsir al-quran nanti.

D said...

salam ramadhan...nampaknya dah mula berpesta yek, dengan tadarus? lama betul tak singgah sini!

Lollies said...

waaahh busy betul project manager ini.

ramadhan qareem to you.

zino said...

selamat berpuasa di perantauan..

JoKontan said...

Wei Muu..lan

A'ok dapat gaji dok wak seme mende tuu. :-).

Dok mender, gaji hubby buleh kaver..

Selamat Menghayati Ramadhan Al Mubarak

Kak Lady said...

Salam Ramadhan buat Mulan sekeluarga yang jauh diperantauan...moga Ramadhan kali ini membawa seribu keberkatan pada kita semua...Ameen

Izariza said...

Salam Mulan,
Ramadhan yang datang ini moga-moga menganugerahkan kita lebih kekuatan dan ketenangan hati.

Selamat berpuasa :)

MULAN said...

d: last week lepak sat sbb penat giler. today dah start tadarus, seroonok ngaji ramai2..

lollies: project manager??? kuang3x... daku kuli je. ampun patik ikut arahan madam chairlady persatuan je.. ramadhan qareem to u too..

zino: selamat pose jugak..

mr jo: mesti la dapat imbuhan. mana ada keje free? ha ha.. dapat santap free kat hotel mewah tu pun dah cukup best sbb ya halal wahlal..

kak lady: timakasey kak lady.. sedih pulak saya..

izariza: salam ramadhan.. amin, semoga kita dirahmati selamanya..

simah said...

keja jgn tak keja puan mulan.. eh depa bayar gaji tak ni? ker semua main kes volunteer ja?

wah...congrats zarif..dah start posa!mine still merangkat rangkak...separuh hari pun susah ...

Salam ramadhan to u too mulan... lama tak mai sini..rindu wei..

MULAN said...

oh simah ku sayang..!! glad u r back, rindu beb your story2...

Zakiah said...

salam ramadhan...

kita pun dah lama tak singgah sini...sibuk...busy...semua ada!. Well Done Zharif dah posa!