Friday, July 6, 2007

HELLO MELBOURNE

Alhamdulillah & Insyaallah....
will fly to Melbourne tonite, come back on 17 July..




16 comments:

Kak Lady said...

Wah!! Semalam baca LUJ nak pi egypt...hari ni plak...mulan yang nak terbang ke Melbourne....

Selamat Bercuti Mulan...Selamat Pergi dan Selamat Kembali...moga selamat dalam perjalanan & enjoy your holidays....

Take care....

kakLuna said...

takpe, berpening2 dahulu, kemudian enjoy sepuas2nya :)

selamat bercuti :)

Kak Elle said...

lah mulan what happen to sg trip tu huh?
eh melbourne nice place too pergi mt.buller tak?bolih skiinggggg hehe
ok enjoy yoyr holiday and have fun:)

maklang said...

tapi..tapi..maklang pulak kena masuk spital!

kalau tak boleh ikut kan...

k.d said...

Yeay! Enjoy your trip...enjoy!

Best nye nak gi Down under!!

Winter dia not that cold kot...

Bestnyer bestnyer bestnyer pi jalan

And then selamat pulang!

Zakiah said...

selamat jalan..selamat bercuti.... bestnyer nak gi oz kan winter skarang. Adeiiiii....sini panas gilerrrrr...duduk umah ajerla kiter.

Mama Rock said...

mulan...have a great trip - pictures, pictures!

pB said...

Wah... sonoknyer

pB nak melancong dalam Mesia pun tak berapa nak "rak"...

enjoy ok ...

n jgn lupa boh gambor banyak banyak untuk tatapan mata pB

Mama Sarah said...

have fun!

misha's mum said...

happy holidays !!! enjoy yourself in melbourne!

faizabelle79 said...

enjoy your trip Mulan..ambik pics byk2 tau...take care..

~ yus ~ said...

Selamat Bercuti, have fun and take care

D said...

ooooo.. jangan lupa balik!

Ajzie said...

selamat bercuti... saya bercuti2 di Msia lah nih...hihihi

maklang said...

bila mau updet daaaa?

MULAN said...

kak lady: tq, tu la, kita merancang je, Tuhan yg tentukan. asalnya ujung tahun nak berski..

luna: timakasih..abis dah pening tu..

kak elle: sg tu memang dalam kepala ni.. wait for us, wait for us.. tunggu je la kak elle..

maklang: kesian maklang, harap2 dah sihat..

k.d: tq, tq.. memang takde snow. nak snow kena pi highland depa kot..

zakiah: sabor, sabor... sampai la masa tu nanti..

mamarock: tq.. will do that..

pb: ehh.. dlm msia pun banyak tempat tapi kami tak de masa. hubby cuti 1 minggu, keje 1 minggu, cuti palk 1 minggu. stress pikir.. ni plan di akhir minit..

mamasarah: tq..u too..have fun, wherever u are..

misha's mum: tq.. excited..

faiza: tochey, tochey.. enjoy kat msia jugak ya..

yus: tq..tq..

d: yey..yey.. syukran.. alhamdulillah.. lepas jugak nak drag hubby away from his workload..

azie: nak balik msia pun ya jugak ni. tak sabar2 jugak. lagi byk attraction kat msia tu..

maklang: udah dah maklang.. dah update dah.. he he..