Sunday, July 22, 2007

MALAYSIA... I'M COMING HOME..

Will fly today to KL, 11.00 am flight. Please pray for my safe trip & could hardly wait to makan bagai nak rak...!!!! Dunno how long will be away from Vietnam.. hubby few days je.. me & kids, hubby kata up to we all, but kids definitely wont like it to be apart from daddy.. Hope they can make it few more days without daddy.. Tolong la mak awak ni..!!

17 comments:

Kak Elle said...

Kids for once let your mom enjoy her trip home ok .... she wants to eat till she can't walk anymore .... hahahaha

insya'allah mulan they will agree staying longer...best nya kan cuti kali asyik terbangggggggg aje:)

Mama Rock said...

mulan...i bet you dah sampai by now. ha, cepat-cepat pi cari kedai, order banyak2 biar penuh semeja! :)

simah said...

safe journey home...

and ko pi malbourne?? waaaaaaaah gua banyak jeles sama lu ya!1..

makan puas puas....n yup kids..tolong la mak awak tu... keisan kat dia..dia nak jugak terperap bawah ketiak her love ones kat mesia tu :0)

nurazzah8 said...

welcome home... agaknya sekarang you tgh makan yek? hurm...laksa...nasi kerabu, nasi dagang, soto.. tempoyak, cencaluk, budu... hehehe...makan lah selagi boleh makan, nanti sakit, tgk aje lah makanan tu, dah takleh makan... so berapa lama kat msia? kalau ada singgah shah alam, boleh lah bawak makan kat restoran Azira Briyani...

okay...semoga berbahagia dan gembira di Malaysia...

oldtown~Smell the Roses said...

selamat pulang!mkn best2 tau!

cikdinz said...

balik m'sia ke. pergi mana. meh lah datang s'ban bawak anak-anak...
nnt leh jenjalan...

melayudilondon said...

Seronoknyeeeeee
dari melbourne gi malaysia.
ni tengah chemburu ni...

~ahni~ said...

Oh, ada kat sini rupanya sekarang... enjoy!

ZLAA said...

Salam Mulan,

Welcome back home. Amboi, kerapnya jalan2. Tentu best.

Izariza said...

Mulan .. wah kembali ke tanah air ye .. nanti kalau nak balik ke Vietnam semula .. agaknya berapa kargo bekal nak bawak balik eh? hehehe ...

Salam :)

sya said...

wah dah balik sini...welcome home

Kaklong said...

salam,

akak masih di malaysia lagi ke?

Mama Sarah said...

i can't believe i haven't been to your blog for almost a month!

sedang berseronok di Msia ka? atau dah balik ke vietnam?

Ajzie said...

sekrang dimana? Kalau ke Johor singgah lah kemari...

zino said...

masih kat malaysia atau dah terbang balik ke ni? hehe

MULAN said...

kak elle: dapat la jugak lama sikit dalam 12 days. tu pun sebab nak kena settle byk benda. sorry ya tak dapat pi sg la this time..

mamarock: memang bagai nak rak makan. tak terkata boroi dah ni..

simah: nanti sampai masa ko jugak.. dok bwh ketiak yr love ones & makan puas2 tu.. insyA..

kak azzah: tq, tq.. memang melantak sakan..

oldtown: mekasih.. awak apa kabar?

cikdinz: tq.. memang hasrat menggunung tinggi nak berjalan ke sana..

melayudilondon: eeiiyy... lebih kurang je pemandangan di UK dengan meleben tu..

MULAN said...

ahni: dah sampai balik ho chi minh dah ni.. boring nya sini..

zlaa: tq, tq.. kat sana pun boleh jalan2 kan..

iza: this time saya hangkut keropok lekor 60 batang.. he he..

kak sya: uhuk.. uhukk.. dah balik vietnam ni..

kaklong: frust betul tak leh lama kat msia..

mamasarah: he he.. dah sampai vietnam la yang..

azie: nak pi sangat jb tu, ramai kawan kat sana.. tak lepas la azie. next time ya..

zino: dah lepas sini dah haa.. sedih betul tinggalkan msia..