Friday, November 17, 2006

HAPPY MOMENTS IN SCHOOL

12 comments:

maklang said...

Assalamualaikum...

Puas maklang tunggu slide tu kot2 ada gambar mulan...Tapi oohhh...aku kecewa, cuma kelihatan tudung hitam aje....

MULAN said...

maklang: mau maintain incognito.. sogan la..

Kak Elle said...

betul tu mak lang I sokong cuma lengan aje nampak..hampeh

MULAN said...

kak elle: nanti la kita posing dulu yek. looorrr..cikgu tu tak amik gambar mulan. ni camera dia laa..

simah said...

nampak ceria sungguh sekolah kat sana..ni memang teachers dia foreigners ka mulan?
u ada berapa kids?

MULAN said...

simah: we're invited to demo msian food(once a year) to the class(ada 2 msian student incld zharif). bagai nak rak pikir, last2 we all buat la karipap (setelah bertahun2 tak buat), enjoy je budak2 tu though karipap tu macam tanah merekah, kih kih!! all d class teachers here are foreigners, mostly australian. only the assistant teachers are locals(vietnamese). my kids:- adi zharif-6 & amni marsha-3.

Ajzie said...

yg ajar buat karipap tuh Mulan ker?

MULAN said...

ajzie: yo..that's me in black. terkebil2 jugak dok ajar depa tu with another fren. apa taknya, bertahun2 tak buat. tapi sbb rasa buat karipap tu macam fun semacam je, tu yg buat jugak. nasib baik the kids enjoy & had fun too..

simah said...

nak mintak izin nak link ur blog to mine.. boleh? senang sikit nanti nak hop hop

MULAN said...

simah: boley nya.. malu lak. i ni langsung tak mintak izin kat u, pakat link je yours kat my blog. teruk i ni.. i dah link yours to mine tau.. tak pe ya..

Anonymous said...

tak per heheh.. nanti i link u kat i..thanks 4 the permission :0)

MULAN said...

simah: thnx 2 u 2, dear fren..