Wednesday, October 18, 2006

RAMADHAN & EID WITH MALAYSIAN CHANNELS..



Fuuhh.. finally we are able to watch Malaysian TV Channels at home.. Thanx to the Indian family (from India) who fought endlessly, for the satellite disc to be installed at our place (mula2 tak tau depa yang aggressively mintak). Dapatlah nonton channel Malaysia kat Vietnam ni esp time Raya..

9 comments:

maklang said...

bestnya tak payah kerja...maklang ni masih kat opis lagi, entah bilalah dapat jadi surirumah sepenuh masa...tapi mesti nak ada maid...teringin nak jadik maam...

MULAN said...

maklang.. brain not working to the fullest, sbb tak keje. pas tu tak leh joli loli sbb duit org bagi, guilty laaaa...

JoKontan said...

O-Mulan,.

TV1 TV3 Hari Raya Nih takdork Siti.

(Nii kalau owang baca nii , sure Jo nak kena belasah nii)

Tapi dapat tengok Zaini Yuhyi baca berita tuu kira terubat rindu gak kat Mesia. BTW, Zaini tuu ClassMate dekdolu..

Enjoy your newlyfound channels

:-)

Kak Elle said...

best lah raya nanti dapat tengok tv malaysia.My ex colegue ada kat Ho Chi Min city lama tak contact dia.

Kak Teh said...

iwish we have malaysian channels juga untuk hari2 yang rindu tanah air. Selamat hari raya to you!

maklang said...

Mulan...

Lamanya tak uodate! Begitu sibuk beraya nampaknya....pas tu kueh raya berapa balang dah siap?

urs truely said...

:) selamat hari raya Mulan....and best tu dpt tgk TV3...for the raya period, i think TV3 programmes were the best!

happy for you!

Arif.

Mama Rock said...

mulan, glad you have exra friends for raya - i mean tv3 broadcasters, artis-artis etc etc :)

MULAN said...

fuusshhhh.... maap la akak2 & bro2 & friends semua... mulan balik raye..!!!! last minute, nasib ada tiket.. harau bilau but sakan raye.

bro jo: jgn di kacau siti tu lagi, datuk dah ek..

kak elle: meh la mulan jejak kasih kawan kak elle, nak tak..

kak teh: sabar ya kak teh, tapi boleh surf kat www.syoktv.net... boleh nengok jugak tv online..

maklang: ampun, mulan balik ghaye pose la.. sbb december tak leh balik raye haji..

arif: tq for yr visit.. tq..

mama rock: tq to u too.. tp mulan balik raye kejap jugak, dapat la 1 week..