Tuesday, October 31, 2006

I'M BACK...!!!!








Mula-mula tak balik raya,,
tapi last minute balik juga,
baru dapat boss punya approval,
nasib baik tiket ada....





" will be back after this break.. " 

..I'm Mulan reporting for TV 10, VIETNAM...


rest jap yek... penat habis masa atas jalan,
musafir ni kan..

8 comments:

urs truely said...

:) yeehaaaaaaaaaaaaaaaaa
bukan selalu dpt jadi the first nie...

okey okey......dok atas kerusi...rendam kaki dalam air suam2 letak garam sikit....pasang lagu instrumental yang bunyik rolling waves....pejamkan mata....deep breathing....in....out...in..out..

hah, take ur time!

urs truely.

MULAN said...

u/t:

tq, tq.. tapi pagi semalam (monday)baru nak lepak, cikgu sekolah call 10am suruh ambil zharif. purge la dah pulak. he was so excited to go to school pagi semalam, alih2 tertonggeng kat sickbay. baru nak landing lepas balik dari sekolah hantar depa.. kih kih..

Kak Elle said...

Glad you make it for raya at home....even its for few` days.

JoKontan said...

Laaa,. awat tak habaq ?

Jo was @ Jalan Karyawan 14,16, and 32 on the second Raya. Pusing-pusing kat situh jer..

Banyok ex cikgu Jo kat situh, easily ada 4-5.. he he.

Pekena Nasi Dagang seniri bikin or sedara bikin ? He he,. Nii dapat pekena yang tunjok punya from InderaPura. Ganu style with white rice and pulot. Ikan Aya rebus 2-3 hari sebelum.

Lollies said...

amboi syoknya dia.

kita kat sini tengok syoktv aje tapi ayoo drama-drama tv masih tahap sedih lagilah. asik cita sedih. iklan petronas pun macam tak ada idea lagi. heh heh. bunyi bengkak aje kita ni

MULAN said...

kak elle: syukurnya tak terhingga dpt balik ni pun. tang ni la sedara mara yg entah dari mana (macam den ni jugak) semua keluar beraya & dapat jumpa..

bro jo: nak buek camna, nak on pc pun tak sempat, simcard msia pun cicir, habih no phone org tak dapat capai. balik ngejut la katakan. bab makan jgn cite, seradak habih den pulun.. yg nak basi pun den bantai, lama tak pekena..

lollies: camna raya kat qatar? kenalan i tu (rasa2 kenal) raya sana ke? bab iklan raya memang haru, ada ke time raya buat iklan sedih2, come on la. advance la sikit. udah le iklan petronas, malu den je..

maklang said...

Lamanya cuti....ni tak open house kat Saigon ke???Boleh masak rendang lagi...

Anonymous said...

I like the song!
What language is that? Can I know the name of the song?